Takplåt - Prima kvalitetsplåt

Takplåt

Svensktillverkad plåt från SSAB, profilerad av Plannja, Dala-Profil och Profilplåt. Hos Plåtgrossisten.se får du alltid ett förmånligt pris. Skräddarsy ditt eget tak med egna färgval på hängrännor, takplåt och plåtdetaljer. Din takplåt kommer att levereras i exakta längder för bästa passning. (Bilden ovan är ett Plannja Trend tak)

All takplåt går att få i kundanpassad längd för minsta möjliga spill vid montering. Vi räknar ut exakt vad du behöver för att montera ditt nya tak och återkommer med en offert. Använd våra enkla takmallar för att skicka in måtten på ditt tak.

I vårt sortiment finns allt från moderna profiler med klicksystem till den klassiska TP20 profilen. Tegelprofilen är en storsäljare som många kunder väljer att montera på sin villa. Långa garantier gör att du kan känna dig trygg under många år framöver.


 

Exklusiva profiler

Plannja Trend 475 klickplåt

Plannja Trend

Plannja Trend 475 är en klickplåt med ett läggningssystem som undviker synliga skruvar. Ett snyggt, lättmonterat tak med ett tilltalande linjespel. Finns också i täckande bredd 275. Typ: Klicktak

Pris: 249kr/m2 inkl moms.
 

Nostalgi klickplåt

Nostalgi klickplåt - Profilplåt

Här är lösningen för dig som vill göra plåtslageriarbetet själv. Få ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning med modern teknik. Plåtarna tillverkas i flera kulörer och i hela längder, precis som du vill ha det.
Nostalgi Klicktak kan läggas på bärläkt eller direkt på råspont/papp.

Nostalgi klickplåt pris: 199,90kr/m2 inkl moms
 

Plannja Trend 275 klickplåt

Plannja Trend 275

Plannja Trend 275 har lika utseende som 475 men täcker 275 mm istället för 475 mm. Det underlättar i vissa fall vid montering. Ett klicktak som du enkelt monterar om du är själv. Typ: Klicktak

Pris: 326kr/m2 inkl moms.
 

Plannja Modern

Plannja Modern

Plannja Modern är ett lyft inom skandinavisk takdesign som utstrålar gediget plåthantverk. Den händige husägaren lägger taket själv medan andra låter en hantverkare göra jobbet.


Takplåt modern pris: 235kr/m2 inkl moms.
 

Pannplåt Design

Pannplåt design - Profilplåt

Plåten är en modern och stilren variant av Pannplåt Original. Profilen passar utmärkt till både tak- och fasadbeklädnad. Profilen kan monteras i stående eller liggande riktning som fasadbeklädnad. Överlappet är försett med både rejält vattenlås samt en kapillärbrytande rilla i plåten.

Pannplåt Design pris: 155kr/m2 inkl moms
 

Plannja Pannplåt

Plannja Pannplåt

Blunda och tänk på ett klassiskt tak i plåt. Bilden som dyker upp på näthinnan brukar vara ett tak av Plannja Pannplåt. En diskret profilering smälter väl samman med släta fasader, stora fönster och linjespel av trä och metall.

Pris Plannja Pannplåt: 199kr/m2 inkl moms.
 

Tegelliknande plåtprofiler

Plannja Royal Stål

Plannja Royal stål

Plannja Royals formspråk uttrycker en enkupig takpannetradition, fast i modern tappning. Plannja Royal finns också i aluminium.

Pris: 169kr/m2 inkl moms.
 

Stilpannan

Stilpanna

Stilpannan är en av våra storsäljare och finns i ett flertal kulörer. En Tegelliknande profil för exklusiva tak. Profileras i plåttjocklek 0,5 mm.

Pris Stilpannan: 124kr/m2 inkl moms.
 

Plannja Royal - aluminium

Plannja Royal Aluminium

Plannja Royal tillverkas i resistent aluminium som är särskilt lämpad för kustnära hus.

Pris Plannja Royal Aluminium: 200kr/m2 inkl moms.


 

Plannja Flex

Plannja Flex

Plannja Flex är anpassad till våra kunders behov. Nu ryms längden och bredden på en industripall, och ett släp räcker för att leverera varan till bygget. Den tvåmoduliga storleken underlättar lagring och förvaring. Dessutom är monteringen så enkel att den kan utföras av en ensam takläggare.

Plannja Flex: 135kr/st inkl moms.

Högprofiler - Självbärande

Dala-Profil TP127

TP127 självbärande takplåt

En självbärande högprofil från Dala-Profil. Passar bra på tak, pooltäckning och fasader.

Pris från: 220kr/m2 inkl moms.

 

Plannja 70

Plannja 70 profil
Plannja 70 har sin största användning som takprofil men fungerar också som fasadprofil på ekonomibyggnader, lager, småindustrier etc.

Pris från: Plannja 70 prima 0.7 mm: 245kr/m2 inkl moms.
 

Sinusprofiler

Sinus 51

Sinus 51

Sinus 51 passar som fasadprofil med sitt böljande linjespel. Den vackra plåtprofilen används interiört och exteriört på kommersiella fastigheter och varför inte som spännande accent på villan?

Framförallt tillför Sinus byggnader ett estetiskt uttryck när man kombinerar den med andra material såsom t ex puts eller trä.
 

Sinus 18

Takplåt

klassisk stilig profil i stål som ger en god totalekonomi. Kan användas både på tak och väggar såväl inomhus som utomhus. Du får ett  tak eller en väggbeklädnad som både är ekonomisk, snabbmonterad och kräver minimalt med underhåll.

Ring för mer information: 0290-24269
 

Ekonomiska profiler

Tp20 - Prima: Svart 89kr /m2

TP20

Ekonomisk lågprofil för tak med kapilärbrytande rilla. En av de vanligaste profilerna som används idag. Den ligger ofta på garagetak, lador och hustak.

Pris TP20:
Prima Svart: 89kr/m2
Prima plåt övriga färger pris: 104kr/m2
Andrasortering pris: 77kr/m2

Tp45 - 128kr/m2

TP45

Takprofil för isolerade och oisolerade yttertak med kapilärbrytande rilla.
Levereras även med kondensskydd. Tillverkas i objektanpassade längder upp till 7000 mm.

Takplåt Tp45 pris: 128kr/m2 inkl moms


 

Väggprofiler

VP20-150 - 112kr/m2 inkl moms

Väggprofil VP20-150 är en stilren plåt från Dala-Profil som har ett väldigt attraktivt pris.

Pris: 112kr/m2 inkl moms
 

Plannja 19 R

Plannja 19 R Fasadprofil. En ekonomisk och snabbmonterad profil som ej kräver något vidare underhåll.

Pris: 152kr/m2
 

Byta takplåt

Vi har ofta tillgång till takplåt (andra sortering) som vi säljer till ett billigare pris än prima.

Oftast är andrasortering lika fin som prima. Plåten kan vara färgad på båda sidor eller blivit beställd i fel färg.

Se även våra Erbjudanden.

 

Leverans av takplåt:

Takplåtar som är längre än 2400 mm fraktas till närmaste terminal i närheten av där du bor. Vid terminal får du hjälp med lossning och lastning av dina produkter. Om du har möjlighet att lossa takplåten själv med lastmaskin eller truck är hemleverans ett alternativ.
 

 

 

Val av takplåt

Om du är osäker på vilken plåt som passar just ditt tak, tveka inte att höra av dig så hjälper vi till 0290-24269 välj 1 i växeln så kommer du till försäljning. Vi använder oss av två leverantörer av plåt. Dala-Profil och Plannja. Två väldigt bra leverantörer som tillverkar sina profiler med plåt från SSAB, det är alltså svensktillverkad plåt.

Vi har allt i Plannjas, Dala-Profil´s & profilplåt´s sortiment, men endast de bästsäljande produkterna ligger på vår hemsida. Det går bra att göra förfrågan på alla produkter från våra leverantörer.

Takplåt

Plåtgrossisten 9.7 av 10 baserat på 2420 betyg. 89 användarrecensioner.