Kaminhuv tak

Bilden visar ett exempel på hur en kaminhuv har monterats. Kaminhuven kan tillverkas för att passa din dimension på röret efter de mått du skickar in till oss. Vi återkommer en en gratis offert med beräknad frakt för hemleverans. Offerten skickas normalt samma helgfria vardag som en förfrågan kommer in. Taket på bilden är från Plannja där en kaminhuv installerats på Plannja Trend klicktak.

Kaminhuv monterad

Använd formuläret till att skicka in din ritning till oss så återkommer vi normalt inom 24 timmar (helgfria vardagar) med en offert. Du kan klicka på bilden för att förstora den. Vi behöver de olika måtten för att kunna ta fram en korrekt offert.

Kaminhuv - Gratis offert

Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Enligt nya EU regler så måste vi be om ditt samtycke. För att kunna skapa en offert behöver vi använda dina personuppgifter. Samtycker du till att vi får lagra och använda dina personuppgifter i vårt offertsystem?

Kaminhuv från sidan
kaminhuv insida

Har du frågor eller funderingar så kan du kontakta oss för mer information.

Kaminhuv

Kaminhuven skyddar effektivt mot att vatten tar sig ned vid kaminröret. Det skyddar mot regn och snö och täcker in runt röret så att vatten inte tränger in. Den kan tillverkas med öppning för ett eller två rör. Ett komplement för din braskamin som monteras uppe på taket och skyddar runt rökröret.

Kaminhuvar från Plåtgrossisten tillverkas efter dina mått för att passa vid monteringen. Produkten kan väljas i flertalet olika kulörer för att passa med den kulören du redan har på ditt tak.

Kaminhuv, inklädnad rökrör, braskiminhuv, takhuv