Avloppsluftare tak

Bilden visar ett exempel på hur en avloppsluftare har monterats. Hos oss kan du måttbeställa din nya avloppsluftaren så anpassar vi den efter ditt tak.

Ventilationshuv monterad

Använd formuläret till att skicka in din ritning till oss så återkommer vi normalt inom 24 timmar (helgfria vardagar) med en offert. Du kan klicka på bilden för att förstora den. Vi behöver de olika måtten för att kunna ta fram en korrekt offert.

Avloppsluftare - Gratis offert

Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Enligt nya EU regler så måste vi be om ditt samtycke. För att kunna skapa en offert behöver vi använda dina personuppgifter. Samtycker du till att vi får lagra och använda dina personuppgifter i vårt offertsystem?

Mått ventilationshuv

Avloppsluftare till profilerade plåttak

Ventilationshuv special enligt mått

Avloppsluftare till klicktak

Avloppsluftare klickplåtsprofiler

Har du frågor eller funderingar så kan du kontakta oss för mer information.

Övergångsplåt för klicktak avloppsluftare
Ventilationshuv special enligt måttbeställning

Avloppsluftare kan anpassas till de flesta typer av tak. Vi kan måttanpassa avloppsluftaren till den rördimension som du har samt graderna på taket. Vi kan anpassa den för takplåt, betongpannor och tegelpannor exempelvis. Avloppsluftaren används för luftning av avloppsledningar i bostäder och skyddar mot att regnvatten tar sig in i röret och vid genomföringen i taket.