Plannja Regal tak

Plannja Regal – 235kr/st inkl moms.

Plannja Regal är en snygg flexibel takpanna för nordiskt klimat.

Plannja Regal är en takpanna med distinkt design. Takpannans profil och steghöjd skapar skuggeffekt som ger taket liv och karaktär. Takpannan har omvikt framkant vilket ytterligare förstärker hållbarhet och korrosionsmotstånd samt ger ett tilltalande estetiskt utseende. Plannja Regal ryms på en industripall och är därmed lätt att lagra och transportera. Dessutom är konstruktionen så flexibel att monteringen kan utföras av en ensam takläggare. Denna produkt har ersatt den tidigare profilen som hette Plannja Flex.

Takpanneplåt Regal plåt
Plannja Regal profilgeometri

Den långa garantin möjliggörs av beläggningen Plannja GreenCoat, en beläggning som står emot nordiskt väder och skyddar mot korrossion. Dessa egenskaper uppnås under målnings- och beläggnings processen som utförs med högsta precision under noggrann övervakning.

Det är av den anledningen som Plannja Flex i stål omfattas av en lång garantitid. Med lång garanti och en riktigt kvalitetsprofil kan du känna dig extra trygg under många år. Plåtgrossisten levererar tak över hela sverige i ett nära samarbete med Plannja.

Regal får plats på en vanlig EU-pall vilket möjliggör billigare frakter och hantering av plåten. Den kan med enkelhet lastas i bakluckan på en personbil om så skulle behövas.

Att lägga ett tak och hantera långa plåtar kräver oftast minst två plåtslagare. Med Plannja Regal finns nu möjligheten att hantera plåten själv. Den 685 mm tvåmoduliga pannan är lätt att hantera när du är ensam på taket. Läs mer om Plannja Regal i produktbladen.

Offert Plannja Regal

Skicka in måtten på ditt tak

Skicka in måtten på ditt tak för att få en komplett offert helt gratis.

Kontakta oss

Tele: 0290-24269

Öppet 07:00 – 16:00

Beställ Plannja Regal idag!

Monteringsvideo

Produktvideo

Monterad Plannja Regal
GreenCoat

Teknisk data regal Plannja Takplåt

Övrig information:

  • Minsta orderantal 3
  • Plannja kvantitetstillägg vid order under 50 m2. (300kr + moms)