TP115 – Offereras per objekt

TP115 produktbild
TP115 profilgeometri

TP 115 används till oisolerade tak. Den levereras med polyesterbeläggning och kan även fås med kondensfilt på undersidan.

Lägsta rekommenderade taklutning är 14 grader men med tätningband i änd- och sidskarvar kan den läggas ner till 8 grader.

Den täckande bredden är 735 mm och tjocklekar 0,5-1,2 mm. Kan fås i alla längder mellan 1000-18000 mm. Kulörer och längder varierar med tjocklekarna. Övrig information fås under relaterade länkar.

Information kring självbärande plåt, garantier och konstruktionsritningar

Specifikationer

Dimensioner: 735
Längd/Vinkel: 4500
Tjocklek: 0.5 mm – 1.2 mm
Material/Kulör: Kritvit, Svart, Ljusgrå, Silvermetallic, Interiörvit, Mörkgrå, Mörkröd och Skogsgrön
Typ: SUB

Självbärande plåt är en komplex produkt som kräver ganska mycket information för att en korrekt offert ska kunna beräknas. En konstruktör/byggnadsingenjör behöver göra beräkningen för hållfasthet samt fastställa tjockleken som behövs på plåten. Tyvärr har vi inga konstruktörer hos oss så du måste själva ta kontakt med en lämplig sådan för att göra beräkningarna. Vi kan lämna en offert på material med en rekommenderad tjocklek men vi kan inte lämna några garantier för att konstruktionen håller. Hela ansvaret ligger hos dig som kund att det blir korrekt.

OBS! Just nu har leverantören problem med att tillverka den här profilen. Deras profileringsmaskin har stora problem och vi hänvisar därför till Plannja T130M istället för offert på högprofilerad plåt.

Gratis offert - TP115

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.