Skorstenshuv tak

Bilden visar ett exempel på hur en skorstenshuv har monterats. Skorstenshuven kan tillverkas för att passa din skorsten efter de mått du skickar in till oss. Vi återkommer en en gratis offert med beräknad frakt för hemleverans. Offerten skickas normalt samma helgfria vardag som en förfrågan kommer in.

Skorstenshuv tak monterad

Använd formuläret till att skicka in din ritning till oss så återkommer vi normalt inom 24 timmar (helgfria vardagar) med en offert. Du kan klicka på bilden för att förstora den. Vi behöver de olika måtten för att kunna ta fram en korrekt offert.

Skorstenshuv - Gratis offert

Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Enligt nya EU regler så måste vi be om ditt samtycke. För att kunna skapa en offert behöver vi använda dina personuppgifter. Samtycker du till att vi får lagra och använda dina personuppgifter i vårt offertsystem?

Skorstenshuv skjutbar
Skorstenshuv sidovy

Uppmätning

ritning skorsten och huv

Mått A
Mät skorstenens långsida.

Mått B
Mät skorstenens kortsida

Mått C
Mät från skorstenens ytterkant till rökkanalens ytterkant.

Mått D
Mät höjden på kransen enligt bilden.

Har du frågor eller funderingar så kan du kontakta oss för mer information.

Skorstenshuv

Skorstenshuven skyddar effektivt din skorsten mot regn och snö och täcker in skorstenen så att inte vatten tränger in. Den kan tillverkas öppningsbar för enkel sotning och med fågelskydd i form av nät som försvårar för fåglarna att bygga bo i skorstenen. Det är inga problem att elda i skorstenen som vanligt även när en huv är monterad.

Skorstenshuv