Skorstensbeslag tak – Kundanpassade mått

Bilden visar ett exempel på hur en skorstenshuv med tillhörande skorstensbeslag har monterats.

Kundanpassade skorstensbeslag

Använd formuläret till att skicka in din ritning till oss så återkommer vi normalt inom 24 timmar (helgfria vardagar) med en offert. Du kan klicka på bilden för att förstora den. Vi behöver de olika måtten för att kunna ta fram en korrekt offert. Står skorstenen mitt på nock så kan vi tillverka skorstensbeslaget som två delar för att montera ihop runt skorstenen.

Skorstensbeslag - Gratis offert

Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Enligt nya EU regler så måste vi be om ditt samtycke. För att kunna skapa en offert behöver vi använda dina personuppgifter. Samtycker du till att vi får lagra och använda dina personuppgifter i vårt offertsystem?

Skorstensbeslag uppmätning gratis offert
Skorstensbeslag

Har du frågor eller funderingar så kan du kontakta oss för mer information.

Skorstensbeslaget tätar runt din skorsten och förhindrar vatten från att tränga in på sidorna. Skorstensbeslaget leder ut vattnet på taket. Tillverkas efter dina mått för att passa till just din skorsten. Tillverkas och levereras med bakstycke upp till nock om skorstenen är placerad nedanför nock.

Skorstensbeslagen vi tillverkar anpassas för den typ av tak du har. Vi kan tillverka skorstensbeslag som passar för plåttak, tegeltak, klicktak etc.

Skorstensbeslag