Byta tak själv

Viktigt med ett bra tak
Det behöver inte vara komplicerat med rätt material och enkla monteringsanvisningar. Taket är en av de viktigaste delarna av ditt hem. Det skyddar dig från sol, regn, snö och andra naturliga element. Det är därför det är så viktigt att ta väl hand om taket samt att ha ett tak som håller i många år.

Enkelt att montera
Takläggning är inte så komplicerat som det låter. Det är relativt enkelt att byta taket själv med våra plåtprofiler. Vår hemsida gör det enkelt att få hjälp med en gratis offert med allt material som behövs vid installationen.

Att byta taket själv gör att du sparar stora kostnader för arbetskraft i form av tak-montörer. Normalt brukar man säga att halva kostnaden för ett takbyte är materialkostnaden och resterande är arbetskostnaden. Med andra ord kan du spara in halva kostnaden för ditt takbyte om du monterar det själv.

Gratis offert
På vår hemsida kan du enkelt begära en gratis offert med allt material som behövs för ditt takbyte. Det ska vara enkelt att beställa och få rätt material som passar till ditt tak. Vi levererar takplåt i korrekta längder och kan anpassa plåtbeslag, huvar, taksäkerhet och takavvattning till ditt tak.

100%

Kundnöjdhet

100%

Svensk kvalitet

70+

År i branschen