Köpguide tak

Köpguide tak

Vi har experter som räknar åtgång av material till tak dagligen. Du kan skicka in dina mått och få en komplett offert skickad till dig över e-post. Gå vidare till våra takmallar för att mäta upp ditt tak och skicka in måtten till oss. Vi tar fram en kundanpassad offert med de tillbehör du väljer i formuläret. En offert får du samma dag eller dagen efter. (helgfria vardagar).

Taksäkerhet

Taksäkerhet tak

Du som husägare ansvarar för säkerheten på taket. Har du en skorsten kan det vara bra att ha en takstege och takbrygga. Då kan sotaren gå säkert på taket. Vi har taksäkerhet från Cw Lundberg som är godkänt av boverket.

Kundanpassade plåtdetaljer

kundanpassade plåtdetaljer tak

Vi tillverkar kundanpassade beslag efter dina mått om det skulle behövas. Via ett enkelt formulär kan du skicka in måtten på det plåtbeslag du behöver. Vi återkommer med en offert inom kort.

Plåtdetaljer

Plåtdetaljer tak

Behöver du plåtdetaljer till ditt tegel, betong eller plåttak så har vi ett stort utbud av standardbeslag i olika mått som går att beställa direkt här på hemsidan. Hemleverans såklart!

Takavvattningsdetaljer

Behöver du nya hängrännor, stuprör eller andra takavvattningsdetaljer så kan du handla det direkt här på hemsidan via vår butik. Standard takavvattning i 125 mm svart och vit är lagervaror med snabb leverans.

Köpguide tak

Inom ett par klick har du förhoppningsvis kommit rätt på vår sida och kan beställa de produkter du behöver. Vid komplett takoffert så kan du förvänta dig en offert inom 24 timmar på en helgfri vardag. Vi arbetar hårt för att ha en snabb service som ger dig ett konkurrenskraftigt och korrekt pris.

Vi har tillverkning av skorstenshuvar, stosar, skorstensbeslag och mycket annat. Passar inte våra taktyper ditt tak så går det bra att maila oss en ritning på taket. Vi svarar på frågor via e-post och telefon!

Kontaktinformation

Plåtgrossisten.se

Telefonnummer: 0290-24269
E-post: [email protected]

Adress:
Hästskovägen 2
813 33, Hofors

Org.Nummer
556089-2423