Köp plåtdetaljer på nätet

Plåtgrossisten

På Plåtgrossisten.se så finns det väldigt många olika plåtprodukter att välja mellan. Allt från flertalet olika takplåtsprofiler med tillhörande detaljer till skorstensbeslag och ventilationshuvar till mindre plåtbeslag som till exempel fönsterbleck. Med ett stort sortiment gällande produkter och kulörer så finns oftast det man söker efter här. All plåt som säljs och används är svensktillverkad plåt utav hög kvalité.

Leveranser
Bor du i närheten utav Hofors eller har vägarna förbi så går det såklart bra att hämta ordern på vårat lager. Plåtgrossisten levererar även plåt över hela Sverige. Vi använder oss utav både Schenker och DHL vid våra leveranser för att det skall gå så snabbt och smidigt som möjligt. Har ni några frågor eller funderingar kring hur leveransen går till så är det bara att maila eller ringa till oss.

Måttbeställa plåtdetaljer

Någonting som har blivit väldigt populärt är att man kan beställa plåtdetaljer efter sina egna mått till ett förmånligt pris. Våra plåtslagare kan tillverka det mesta som efterfrågas och med en egen tillverkning som kan anpassa produkterna efter kunders önskemål gällande mått och kulör så skapar det alla förutsättningarna för ett bra slutresultat.

Det är väldigt enkelt att skicka in en offertförfrågan. Under fliken ”Plåtdetaljer” så finns det färdiga mallar till vissa produkter där man endast behöver fylla i de mått, vilken kulör samt det antal som man önskar. Det finns även ett val att skicka in en egen ritning på en detalj som man är intresserad utav att få tillverkad. Skicka in en offertförfrågan så svarar vi med en offert på det ni efterfrågar inom 24 h (helgfria vardagar).

Välkommen till vår e-handel Plåtgrossisten.se

Takplåt