Takplåt Örebro

takplåt örebro

Takplåt Örebro

Plåtgrossisten levererar tak till Örebro. Du kan välja om du vill hämta din plåt på en terminal i Örebro eller om du vill ha din order hemlevererad. Vi har modern takplåt i olika profiler och färger.

Leverans av takplåt till Örebro

leverans av takplåt till örebro

Leverans av takplåt till Örebro

VI erbjuder leverans av takplåt i Örebro som är säker och mycket flexibel. Du kan hämta själv på eller få den levererad till närmsta terminal såväl som direkt till slutadress.

Leveranstider

Det som påverkar leveranstiden av takplåten är först och främst om den finns hos oss på lagret. Dessutom så kan skräddarsydda beställningar innebära att det tar lite längre tid att få den färdiga plåten. Snabbast går det att få takplåt till Örebro om den finns på vårt lager. Då kan du räkna med att plåten finns hos dig inom 1-3 dagar. Vi har nästan alltid följande typer av plåt hos oss:

TP20 i längder upp till 5000 mm finns alltid på lagret. Den här plåten kan också klippas till önskad längd hos oss.• System för avledning av vatten från taket som stuprör och hängrännor.
• Beslag i form av ränndal, nockplåt, fönsterbleck, fotplåt och vindskivor. Beslagen kan tillverkas med unika mått då detta krävs.

När takplåten inte finns på vårt lager så måste vi beställa in den. Beställningsvaror kan ta mellan 1-3 veckor att levereras till slutkund. Det rör sig till exempel om:

• Plannja Modern plåt med tillbehör
• Plannja Trend plåt med tillbehör
• Pannplåt med tillbehör
• Royal plåt med tillbehör

Dala profilplåt får vi in två gånger per vecka (onsdag och fredag) och den kan vi leverera inom 3-7 dagar. Exempel på denna plåt är:
• TP20
• TP45
• Stilpannan

Skicka in dina mått

skicka in dina mått

Vi ger dig en offert på materialet och leveransen till Örebro. Vi kan leverera din order hela vägen hem eller till en terminal där du kan hämta med släpvagn

Gå vidare och skicka in dina mått till oss så kalkylerar vi fram materialet.

Vilken typ av leverans passar dig?

Vi levererar takplåt till Örebro såväl som till alla andra orter i Sverige. När du beställer plåt med längder på över 2400 mm så kan du hämta ut den på en lokal terminal där du får professionell och säker hjälp med lossning och med laddning. Vi kan också skicka plåten med kranbil med hjälp av Schenker. Det här innebär en extra kostnad men kan bli det bästa valet då du kanske inte har möjlighet att hämta på terminal eller direkt hos oss.

Det går bra att komma till vårt lager och hämta takplåten själv. Detta gör du enklast med en helt vanlig släpvagn som är öppen. Undvik att komma med ett släp som har grind eller kåpa. Då släpet är öppet så kan vi enklare sköta lossning och laddning. Vi ser till att plåten hanteras på ett varsamt sätt och undviker också på detta sätt personskador vilket är minst lika viktigt.

Vi har lång erfarenhet av att ordna med säkra och effektiva leveranser av plåt till Sveriges alla hörn, så kontakta oss gärna om du vill veta mer om leverans av takplåt till Örebro med omnejd.

Takplåt Örebro

takplåt örebro