Takplåt Luleå

Det finns olika typer av plåtprofiler beroende på vilket utseende på plåten du är ute efter. Den vanligaste sorten heter TP20 och passar bra på tex garagetak eller lador. En annan populär profil heter Stilpannan och har ett utseende liknande tegel som oftast läggs på hustak och herrgårdar.

På bilden kan du se en tegelprofil på ett hustak. Vår plåt kommer från Plannja & Dala-Profil som har långa garantitider samt en hög kvalitét på plåtprofilerna. Leveranstider varierar beronde på plåtprofil samt leverantör men oftast är leveranstiden inte särskilt lång. Vanligtvis inom 1-2 veckor har du din takplåt hemlevererad till din adress.

Alla fördelar med takplåt bör göra det till ett självklart val vid takbyte. Det är snyggt tåligt, lätt och har en livsläng som överträffar det mesta oavsett plåtprofil.
Det är ett utmärkt miljöval samtidigt som det ur ett ekonomsikt perspektiv står i en klass för sig.

Takplåt Luleå

TP20 takplåt luleå

Den klassiska 20 profilen är vanligtvis en bekant syn för de flesta. Tp20 är funktionell och billig takplåt som kan fås i många olika kulörer. Plåten kan även tillverkas med ett praktiskt kondensskydd på undersidan. Tp20 passar till både takbeklädnader eller väggar.

Plannja Takplåt Luleå

Skräddarsy ditt tak med olika färger på takplåt, hängrännor och stuprör. Takplåten finns i flera olika kulörer. Plåtgrossisten är väldigt unikt då du kan måttbeställa din takplåt i exakta längder till just ditt tak.
Det underlättar din takläggning då du spar både tid och pengar samt spar på miljön.

Luleå Takplåt

Plannja Regal är den senaste nyheten från Plannja. Det är en tvåmodulspanna med en längd på 745 mm x 1080 mm. Den smarta designen på regal tillåter en ensam takläggare att hantera plåten. Via en skuggeffekt som skapas av steghöjden på pannan får ditt tak ett exklusivt utseende. Längden gör att regal kan fraktas på en vanlig eu pall vilket drar ner på leveranskostnader.