Takbyte Gävleborg

Takplåt av kvalitet

Ett falsat plåttak är kanske det mest exklusiva tak man kan ha men det är ganska dyrt. På senare år har det kommit fals-liknande plåtprofiler med klickfunktion som är riktigt snygga och håller låg kostnad vid montering. Det är värt att nämna eftersom intresset för sådana profiler har ökar kraftigt de senaste åren. Vi har inte bara fals-liknande profiler, vi har också tegelliknande plåtprofiler, pannplåt och trp profiler i ett flertal olika utföranden och kulörer. En gratis offert är bara en gratis förfrågan bort. Använd vårt formulär här nedanför så återkommer vi till dig inom kort.

Vi levererar materialet

Eftersom vi har egen tillverkning så kan vi tillverka det mesta.. Här nedan är några exempel på vad vi kan stå till tjänst med:

  • Tillverkning av kaminhuvar, skorstensbeslag, ventilationshuv och avloppsluftare
  • Moderna takprofiler från marknadsledande leverantörer
  • Taksäkerhet
  • Vattenavrinning
  • Hög kvalitet och långa garantier
  • Måttanpassade plåtbeslag

Vi har egen tillverkning så för oss finns “inga” hinder. Vi tillverkar och anpassar beslag och detaljer efter ditt tak för bästa passning. Materialet är från SSAB med kulörbeläggningar som har långa garantier. Allt från 10 år upp till 20 års garanti finns att välja bland ett flertal olika kulörer.

Takbyte Gävleborg

Hemleverans av tak

Många väntar för länge innan de byter sitt nuvarande tak vilket resulterar i onödiga kostnader i form av reparationer. Om ditt tak har legat i många år så bör du syna taket efter eventuella läckage. Ett läckande tak är inte roligt och kan göra väldigt stora skador på konstruktionen både in och utvändigt.

Är det dags för att byta taket så är vi rätt företag att leverera materialet. Vi har väldigt många år i branschen vilket gör oss till experter inom området. Vi använder marknadsledande leverantörer av plåttak som har långa garantier. Ett tak ska hålla i väldigt många år framöver och det kan vi garantera med det material och expertis som vi besitter.

Typer av tak

Takplåt finns i många olika profiler, beläggningar och kulörer. Det finns takplåt som liknar tegel & betongpannor, klicktak som ser ut som falsat, den vågformade sinusprofilen, den klassiska tp20 profilen etc. Valmöjligheterna är stora inom plåttak och det ger ett väldigt exklusivt utseende. Det finns en profil som passar alla typer av tak.

Garantierna varierar beroende på vilken beläggning som väljs men normalt är en garantitid på runt 10-20 år. Med så lång garanti kan man känna sig väldigt trygg i många år framöver.

Ett plåttak är i princip underhållsfritt och väger mindre än exempelvis betong & tegelpannor.

Tillhörande detaljer
Vi har det mesta du behöver till ditt tak. Taksäkerhet är ett sådant exempel som finns i ett flertal olika kulörer att välja. På vår sida kan du beställa direkt i vår webbutik och få det hemlevererat. Det går också bra att hämta din order här på vårt lager. Vi har takstegar, takbryggor och snörasskydd med tillbehör. Vi har mycket på vårt lager men tyvärr inte alla kulörer. Det är relativt snabb leverans på ej lagerförda produkter och information om leveranstid finns under vald produkt.

Plåtgrossisten startsidabild

Gratis offert

Hos oss är det enkelt att få en gratis offert på materialet till ditt tak. Vi har tagit fram ett väldigt enkelt system för att skicka in måtten på taket som vi behöver för att beräkna åtgången av allt material som behövs.

Vi räknar fram alla tillbehör, skruv, takplåt och tillhörande detaljer samt leveranskostnaden. Du får en offert på hela taket relativt snabbt. Normalt så svarar vi på en offert inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Takplåt pris