Tak

Takprodukter, takprofiler och fasadbeklädnad är vårt viktigaste kunskaps och verksamhetsområde. Våra kunder är allt från privatpersoner till bygghandeln, plåtslagerifirmor, byggnadsentreprenörer. Vi skickar idag plåt runt hela Sverige och vissa närliggande länder.

Det finns en mängd olika tak & takprofiler att välja på när det är dax för takbyte.
Tegelprofilen är en av våra bästsäljande produkter. Stilpannan är en väldigt billig, stabil, pålitlig och exklusiv produkt till ett lågt pris.

Är du ute efter ett klassiskt alternativ kanske Pannplåt är något för dig?

Tak

Tak & Takprodukter

Taket är det som skyddar allt inunder. Det som ligger närmast himlen. Det som motstår väder och vind och skyddar allt inunder. Det som toppar arkitektens skapelse och förstärker husets karaktär. Det som kan skilja ditt hus från mängden tack vare många kulörer och olika profiler i skandinavisk design. Med våra plåtprofiler får ditt hus såväl ett lyft som ett välbehövligt skydd. Allt detta tack vare tåliga, miljöanpassade och stilrena taklösningar.

Val av tak

Med Plannja Hard Coat får din Plannja produkt ett rejält, tåligt skydd i alla typer av väder och tuffa miljöer. Faktum är att Hard Coat hör till en av byggmarknadens absolut hårdaste beläggningar.

Bättre miljö.
Plannja arbetar med att förbättra deras produkter ur ett miljöperspektiv.
Hard coat är ett miljövänligt val, den är framtagen främst för att skydda produkten men även miljön.

Takplåt Gävle

Reptålig och hård yta.
Hard Coat har en väldigt hård, reptålig polyesterbaserad yta.
Beläggningssystemet gör att plåten skyddar väldigt bra mot väder och vind samt tidens tand.

Nyans i sidenmatt.
Ett tak ska inte bara hålla i många år, det ska även se bra ut väldigt länge.
Med en elegant yta i sidenmatt är det en estetiskt förhöjare.

Tak

Takplåten

Tegelprofil finns i blank eller matt yta. Den matta ytan är lite skrovlig mer lik tegel. Blank yta är mer slät. Många kunder väljer matt yta för att få det som liknar tegel mest.

Här under kan ni se Plannjas regent. Stilpanna har ett väldigt likt utseende som regent. Båda profilerna är väldigt prisvärda. Byt till ett tak som du garanterat kommer känna dig nöjd med under många år.

Att byta till ett nytt och fräscht tak gör ditt hus attraktivare!

Tak tegelprofil

Lång livslängd.
Profilerna har olika tjocklek på färgen, de finns i 25-50 µm.
Baksidan har även förstärkts med grundfärg och baksidesbeläggning som ger ett extra skydd. Livslängden blir också bättre i krävande miljöer.

Takfäste.
Säkerheten är viktig när du arbetar på taket. Den matta ytan ger ett bra fäste på ditt tak fast taket är daggigt eller vått. Du kan mer effektivt arbeta och med bättre säkerhet.

Skicka gärna ett mail eller ring till oss om du är osäker på vilket tak du är ute efter.

Vi svarar gärna på frågor eller funderingar!