Snörasskydd pris

Snörasskydd pris

Bilden ovan visar ett monterat snöräcke och en takstege på ett tegelprofilerat plåttak. Snöräcket finns att få i ett flertal kulörer som passar med den kulör du har på taket.

Snörasskydd kostnad

Snöräcke till lågt pris

Vi har CW-lundbergs taksäkerhet i vårt sortiment. En av de största tillverkarna av taksäkerhet. Nya innovativa förbättringar görs kontinuerligt och funktionerna är riktigt bra.

Vi använder själva denna taksäkerhet när vi monterar tak åt våra kunder. Detta är en produkt som är enkel att montera och som är väldigt funktionell.

Snöräcket finns för alla typer av plåttak samt enkupiga, tvåkupiga betongpannor och lertegelpannor. Snöräcket finns också till papptak och shingeltak.

Vi håller låga priser och har hemleveranser över hela Sverige.

Snörasskyddets funktion

Snörasskyddets funktion är att förhindra okontrollerade snöras från tak som kan skada person och egendom under eller kring ditt tak samt utgöra förankringspunkt för personlig fallskyddsutrustning. De utgör även ett fotstöd vid arbete nära takfot eller takbrott.

Vid montering av snöglidhinder och/eller snörasskydd är det av största vikt att anpassa mängden till aktuellt geografiskt läge, nederbördsmängd och takets utformning. Tänk på att så kallade snöfickor kan förekomma. Här hamnar mer snö och därmed behövs extra snörasskydd eller snöglidhinder för att hålla snön på plats.

Vid risk för överbelastning av snörasskydd och tak ska taket skottas för att förhindra skador på taket samt olyckor.
Snörasskyddet uppfyller SS 831335.

Montering

Cw-Lundberg har utförliga monteringsanvisningar för sina produkter. De flesta produkterna har också monteringsfilmer som visar på hur produkten enkelt monteras.

Snörasskydden från Cw-Lundberg är riktigt, riktigt bra och vi använder deras snörasskydd när vi monterar tak till våra kunder. Produkterna är något vi har arbeteat med under många år så vi vet att de fungerar som de ska.

Om du är osäker på vad du behöver till ditt tak så är du välkommen att kontakta oss. Vi ger alltid gratis offert på material och/eller montering.

Cw-Lundberg

Snörasskydd profildurk från CW Lundberg är det mest kostnadseffektiva valet av snörasskydd. De är lättast på marknaden, smidiga att montera och enkla att skarva ihop till erforderlig längd.

Låssats snörasskydd:
Snörasskyddet monteras med låssats i vardera ytterände. Samma låssats passar även till Snörasskydd 3-rör.

Låssats snörasskydd

Konsol profilerade plåttak:
En lösning – flera funktioner. Konsolen används till ett flertal funktioner såsom gångbrygga, nock- och takfotsräcke, snörasskydd samt räcke tillträdeslucka för tak och takfönster. Passar alla på marknaden förekommande plåtprofiler.

Konsol snröasskydd

Konsol profilerade plåttak:
En lösning – flera funktioner. Konsolen används till ett flertal funktioner såsom gångbrygga, nock- och takfotsräcke, snörasskydd samt räcke tillträdeslucka för tak och takfönster.
Passar alla på marknaden förekommande plåtprofiler.