Snöräcke

Snöräcke lågt pris

Bilden ovan visar ett monterat snöräcke och en takstege på ett tegelprofilerat plåttak. Snöräcket finns att få i ett flertal kulörer som passar med den kulör du har på taket.

Snöräcke

Snöräcke till lågt pris

Vi har CW-lundbergs taksäkerhet i vårt sortiment. En av de största tillverkarna av taksäkerhet. Nya innovativa förbättringar görs kontinuerligt och funktionerna är riktigt bra.

Vi använder själva denna taksäkerhet när vi monterar tak åt våra kunder. Detta är en produkt som är enkel att montera och som är väldigt funktionell.

Snöräcket finns för alla typer av plåttak samt enkupiga, tvåkupiga betongpannor och lertegelpannor. Snöräcket finns också till papptak och shingeltak.

Vi håller låga priser och har hemleveranser över hela Sverige.

Snöräcke 3-rörs

Snöräcke 3-rörs

Snöräcke profildurk

Snöräcke profildurk

Nock & Takfotsräcke

Nock & Takfotsräcke

Snöräcket monteras på taket för att undvika att snö rasar ned okontrollerat. Det förhindrar att personer kan skadas som vistas nedanför taket. När man har monterat ett snörasskydd så kan taket behöva skottas av eftersom all snölast ligger kvar på taket.

En lättmonterad produkt som håller låg vikt. De kan skarvas ihop för att få till den exakta längden som behövs till ditt tak.

Snöräcke