Skorstensbeslag & Ventilationshuvar

Huvar till tak

Plåtgrossisten.se erbjuder måttbeställda takgenomföringar, skorstensbeslag och ventilationshuvar. Skorstensbeslag är bra att byta samtidigt som taket byts.

Skorstensbeslag

Lämna in exakta mått till oss på skorstenen och takets lutning så kan vi tillverka skorstensbeslaget exakt enligt dina mått. Står skorstenen en bit nerifrån nock så tillverkas också ett bakstycke, detta måste då falsas ihop av kunden själv. Om du handlat ditt skorstensbeslag eller ventilationshuv hos oss så kan du som kund få ett direktnummer till en av våra plåtslagare som kan guida dig vid monteringen.

Står skorstenen mitt på nock behövs det göra 2st skorstensbeslag som falsas ihop, detta är lite svårare att få till. Men är du händig och får guidning av våra plåtslagare så går det att lösa.

Skorstensbeslag till tak

Ventilationshuv till tak

Ventilationshuv

Vi tillverkar också ventilationshuvar i olika mått, vanligast är att man gör dom 200×200 i fyrkant. Monteringen av dessa är relativt simpelt. Om röret står  en bit nedanför nock så gör vi även här ett bakstycke. men detta behöver inte falsas utan läggs omlott med bakdelen på ventilationshuven. Taklutningen är viktig att få rätt här, för annars kan pekar huven inte rakt upp från taket.

Produkten förhindrar att vatten tränger in kring genomföringen på taket.

Standardlösningar

Avloppsluftare

Avloppsluftare i estetiskt tilltalande utforming. Finns i flertalet kulörer och till olika typer av tak. Läs mer om våra avloppsluftare i butiksdelen på vår hemsida.

Taklucka

Takluckor finns i flertalet kulörer och tillverkas till olika typer av tak. Vi har takluckor till plåttak, tegeltak, betongtak och papptak.

Taklucka standardlösning

Ventilationshuv

Ventilationshuv används vid takanslutningar för avluft ventilation samt avluft imkanal/köksfläkt. Vi har estetsiska lösningar för alla typer av tak.

Leverans

Den här typen av produkter är enkla att skicka och leverera hem till dörren. Ingen truck/lastmaskin behövs för den här typen av leveranser. Vi kan skicka över hela Sverige.

Viktigt att tänka på är att när du tar emot godset att du synar det så att ingenting är skadat, utan underskrift från chauffören så blir det svårt att få någon ersättning av skadat material. Har du nära till Hofors så går det även att hämta själv på vårat lager där du får hjälp med lastning.