Leveranstider påverkade av semestertider

leveranstid

Plåtgrossisten

Plåtgrossisten har öppet som vanligt hela sommaren och vi hanterar alla order som kommer in. Order som gäller takplåtsprofiler från Dala-Profil och Profilplåt kommer vi att hantera och lägga upp för tillverkning. Hur och när order hanteras av leverantörerna kan du läsa mer om här till höger.

Leverantörer

Dala-Profil stänger fabriken vecka 29-30 och order som kommer in under de här veckorna tillverkas tidigast vecka 31.

Profilplåt har semesterstängt under vecka 29 och vecka 30. Order som kommer in under de veckorna kommer att tillverkas tidigast vecka 31.

Plannja har semesterstängt under vecka 29 och vecka 30. Order som kommer inte under de här veckorna kommer att hamna i en orderkö och börja hanteras under vecka 31.
Leveranstiden från Plannja har i år varit längre än normalt pga ett byte av deras ordersystem. Leveranstider att förvänta sig ligger kring 4-8 veckor från Plannja.

Plåtgrossisten har ej semesterstängt och hanterar som alla order som kommer in.

Schenker

Leveranstiderna med Schenker kan komma att påverkas under semestertider. Vi har ej upplevt att leveranserna tagit längre tid ännu men det kan komma att göra det här längre fram. Aviseringar med Schenker har varierat en del. Vissa kunder har ej fått aviseringar med sändningsid eller för att boka leveransdag. Om du som kund upplever att leveransen dragit ut på tiden så slå oss en signal så ser vi över om något har hänt.

DHL

Leveranstiderna med DHL kan komma att påverkas under semestertider. Vi har ej upplevt att leveranserna tagit längre tid ännu men det kan komma att göra det här längre fram. Föregående år har leveranserna fungerat bra med DHL även under semestertider.