Plåtshopen - Handla online hos Plåtgrossisten

I Plåtshopen "Butik" på Plåtgrosssiten´s webbutik finns kompletta tak som måttbeställs efter kundens mått på sitt tak. Det gör att plådetaljer och takplåten kommer i rätt mängd och i exakta längder. Du som kund får ett billigare tak med minsta möjliga spill och en underlättad montering då plåten passar precis.

Produkter i plåtshopen

Några av de produktkategorier och produkter som finns i vårt sortiment visas här nedan:

Plannja Pannplåt

Takavvattning

Plannja Modern

Taksäkerhet

Plannja Royal

Takuppmätning

Plåtshopen
Plåtshopen

Kvalitetsplåt

Plåten i vår webbutik är svensk kvalitetsplåt från SSAB som profilerats av antingen Plannja, Rukki, Dala-Profil eller Pokab.

Garantitiderna kan variera men vanligast är 15 års garanti på takplåten. Det gör att du som kund kan känna dig trygg under många år framöver. Med det sagt så är det ej ovanligt att ett plåttak håller upp mot 30-40 år.

Våra moderna profiler från kända plåtprofiler är de mest sålda i Sverige och håller som tidigare nämnt en mycket hög kvalitet. Produkterna utvecklas och förbättras kontinuerligt och det blir lättare för dig som kund att montera taket själv.

Vi har ett stort utbud av profiler med olika kulörer och ytbehandlingar. Det finns något som passar de flesta hus och taktyper.

 

Leveranser & Leveranstid

Vi säljer och skickar plåt till både privatpersoner och företag över hela Sverige. DHL och Schenker är de bolag vi använder för att skicka våra varor. Dina produkter täcks av försäkringar om något skulle gå fel under leveransen.

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar på lagervaror. Leveranstiden från fabriken vid måttbeställt tak är 1-3 veckor beroende på vilket företag som profilerar plåten.

Din order kan levereras direkt hem till dig, till närmaste terminal eller så kan du hämta din order hos oss på vårt lager.


 

Leverans av plåt
Leverans av plåt