Takplåt Göteborg

Takplåt Göteborg

Ett vackert tak som kronan på verket, visst är estetiken viktig då man vill lägga nytt tak. Det är bra att man inte behöver kompromissa mellan skönhet och kvalitet när man väljer ett nytt tak av svensk kvalitetsplåt. Den här typen av tak erbjuder skydd, lättare underhåll, såväl som en design som man trivs med.

Takplåt Göteborg

Leverans av nytt tak

Leverans av takplåt till Göteborg
Leverans av takplåt till Göteborg

När man är redo att lägga taket och har valt ut en särskild plåt så vill man givetvis att leveransen ska gå snabbt. Snabbast går det då du väljer takplåten som vi har på lager. Då kan vi se till att den finns hos dig inom 1-3 dagars tid. Vi levererar både till privatpersoner och till företag.

Skicka in dina mått

Måttanpassat tak till Göteborg
Måttanpassat tak till Göteborg

Du kan efterfråga en komplett offert för ditt tak hos oss. Vi beräknar vad som behövs och lämnar sedan en offert.

Välj bland ett stort utbud av plåtprofiler och färger. Vi har något som passar de flesta.

 

Våra populära profiler

Klicktak, tegelprofiler, trp profil och flera andra populära profiler finns hos oss. Här nedan kan du se två av våra bästsäljare!

Klicktak Göteborg
Tegelplåt Göteborg

Leveranstider

Leveranstiden kan variera lite beronde på vilken plåtprofil som intresserar dig. Leveranstiden kan vara allt från ca 1-20 dagar. Lagervaror skickas samma dag eller dagen efter att en order kommer in. Plannja´s profiler har lite längre leveranstid och kan dröja upp mot 1-3 veckor innan den skickas från fabriken.

Leveranser

Plåt är ett otroligt slitstarkt material, men den måste hanteras på rätt sätt för att man ska undvika skador. Vi erbjuder säker och varsam leverans av takplåt till Göteborg och ser till att den kommer fram snabbt och smidigt i enlighet med din beställning.

Då takplåten finns på vårt lager så är leveransen snabbare och du kan själv välja om du vill hämta den hos oss eller få den utkörd till en terminal eller direkt till slutadress.

Takplåt Stockholm

Takplåt Göteborg