Klicktak

Klicktak

Ett klicktak som heter Plannja Trend tog marknaden med storm för ett par år sedan och har blivit en av de mest populära takprofilerna på marknaden. Profilen finns i ett flertal olika kulörer, något som passar de flesta. Genom klicksystem döljs skruvarna där man fäster skruven på den ena sidan och klickar sedan nästa plåt över. Resultatet är ett tak utan synliga skruvar.

Miljö och design.

Allt fler proffskunder väljer Plannja. Här är grundreceptet på vår framgång: prima järnmalm, en gnutta kol och upp till en tredjedel återvunnet stål. Stålet valsas till tunnplåt som vi sedan utvecklar till produkter nära våra kunder. En mansålder senare kan plåten demonteras och återvinnas till 100%.

Montering

Klicktak är relativt enkelt att lägga. Med utförliga monteringsanvisningar kan du följa steg för steg hur montering går till.

Bilden visar ett klassiskt tak i modern tappning (Plannja Trend) som blir allt mer populärt för varje år som går.

Klicktakstyper

De flesta  som beställer Plannja Trend väljer Trend TYP D med Plannjas designade takfot för ett snyggt avslut. Taksäkerhet och takavvattning finns att köpa till ditt tak, likaså takpapp och andra detaljer. Vi ger dig en gratis offert på ditt tak, det du behöver göra är att skicka in måtten till oss så återkommer vi med offerten. Gå vidare till våra takmallar för att mäta upp ditt tak.

Plannja Trend utan rilla

Klickprofilen med rilla monteras främst på tak med bärande läkt. Rillorna gör plåten lite stabilare.

Klicktak med rilla
Klicktak med rilla profil

Plannja Trend med rilla

Profilen utan rilla monteras på plant underlag där bärläkt inte ska monteras eller redan finns.

Klicktak utan rilla
Klicktak utan rilla profil
Kulörkarta Trend

Nostalgi klicktak

Ett klicktak från Profilplåt som håller hög kvalitet och långa garantier. En av de bästa beläggningarna du kan ha (GreenCoat Pro Matt) med 20 års garanti. Alla infästningar och plåtdetaljer finns att välja till taket vid en order. BIlden ovan illustrerar en svart Nostalgiplåt utan rilla. Nostalgi finns att välja med eller utan rilla. Främst används rilla när plåten monteras på läkt. Nostalgi utan rilla används när du väljer att montera dirket på underlagstaket utan läkt.

 

Kulörkarta Nostalgi

GreenCoat Pro Matt

Nostalgi ger taket att klassiskt utseende i en modern tappning. Klicktak är enkla att montera och ger ditt hus ett stort lyft. Denna video visar ett monterat Nostalgi klicktak. Taket finns att välja mellan 6 olika kulörer och två beläggningar. Beläggningarna som finns att välja mellan är GreenCoat Pro Matt eller Aluzink.