Tak

Tak och plåt

Tak och plåt från Plannja och Dala-profil

 

Under många många år har vi haft två stora leverantörer i ryggen. Ett bra samarbete med våra leverantörer gör att vi kan erbjuda väldigt låga priser. 

 

Snabba leveranser på lagervaror, leverans inom 1-3 dagar är det vanligaste. 

Vi levererar över hela Sverige.

 

Filmen här under är en kort informationsfilm om Plåtgrossisten.

 

Billig takplåt

Andrasortering

Vi har ofta tillgång till andrasortering takplåt till billiga priser. Kampanjer och erbjudanden uppdateras på plåtgrossisten kontinuerligt. 

 

Våra priser är väldigt låga, se tex pricerunner där vi är biligast på många produkter.

Lågt pris men hög kvalitet. Tjockleken på plåten är aldrig mindre än 0.5 mm.

Takplåt billigt

Takplåt pris

Att hitta ett billigt takplåt kanske inte är det enklaste. Vi kan erbjuda bra priser till väldigt hög kvalitet.

Vi hoppas att du kommer hitta det du söker, och vi hoppas att det kommer vara till rätt pris. Takplåt är inte alltid billigt, men vi är billigare än många andra.

Takplåt och plåtdetaljer

Plannja takplåt

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Våra produktsystem bidrar till ett enkelt och ekonomiskt byggande och estetiskt tilltalande byggnationer. Plannja är en garant för kvalitet och funktionalitet i alla led. Koncernen som har 500 anställda och omsätter närmare 140 miljoner euro tillhör SSAB-koncernen, ledande tillverkare av svenskt kvalitetsstål.

 

Skrivet av Plannja

Takdetaljer och plåtdetaljer

Dala-profil takplåt

Flexibel personal och en väl intrimmad maskinpark tillsammans med ett nära och gott samarbete med Nordens största och modernaste tunnplåtsleverantör - SSAB Tunnplåt i Borlänge - ger Dala Profil AB unika möjligheter att snabbt tillfredställa kundens olika önskemål avseende kvalitet, tjocklek, ytskikt och kulör.

 

Skrivet av Dala-profil