Klicktak

Klicktak

Klicktak Plannja Trend har blivit väldigt populärt under de senaste åren. Det ger ett exklusivt utseende, det är enkelt att montera och håller ett relativt lågt pris. Plannja Trend är ett tak som du kan montera själv om du följer monteringsanvisningarna. Skruvarna sitter i under själva falserna vilket gör att du får gömda skruvar på taket. Klicksystemet gör monteringen enkel, snabb och smidig.

Klicktakstyper
Kulörkarta Trend

Produktinformation

Plannja Trend är ett lättmonterat klicktak med hög detaljfinish. Du får ett modernt, underhållsfritt och snyggt plåttak som du enkelt monterar själv.

Montering

Enkel montering, snyggt resultat och ett tak som håller i väldigt många år framöver.

Bilden till vänster visar hur ett färdigställt Plannja Trend plåttak kan se ut.

De flesta  som beställer Plannja Trend väljer Trend TYP D med Plannjas designade takfot för ett snyggt avslut. Taksäkerhet och takavvattning finns att köpa till ditt tak, likaså takpapp och andra detaljer. Vi ger dig en gratis offert på ditt tak, det du behöver göra är att skicka in måtten till oss så återkommer vi med offerten. Gå vidare till våra takmallar för att mäta upp ditt tak.

Klick tak Nostalgi

Klicktak kom för ett par år sedan ut på marknaden och har slagit igenom väldigt stort. Många väljer idag att lägga klicktak just för att det är så enkelt och ger ett snyggt slutresultat. Kostnaden för ett klicktak har ett lågt pris om man jämför med ett riktigt falsat tak. Du kan med enkelthet montera ett klicktak själv med hjälp av utförliga monteringsanvisningar.

Produktinformation

Nostalgi är ett modernt klicktak som är enkelt att montera. Taket får ett väldigt exklusivt utseende till en låg kostnad.

Täckande bredd: 510 mm
Min längd: 900 mm
Max längd: 12500 mm
Tjocklek: 0.6 mm
Beläggning: GreenCoat PRO Matt 20 års garanti

Kulörer