Hos Plåtgrossisten är det både enkelt och snabbt att köpa sitt nya tak. Våra mallar visar hur du mäter ditt tak. Du skickar sedan in måtten till oss och vi återkommer med en komplett offert!

 

Alla detaljer till taket kan anpassas för att passa just ditt tak. Plåten kommer i exakta längder för bästa passning. Vi strävar efter att leverera din order snabbt och felfritt!

Visa hela inlägget »

Här finns en informationsfilm om plåtgrossisten

 

En 30 sekunders film. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om filmen.

Visa hela inlägget »

Tidningen affärer kom och gjorde ett reportage om Plåtgrossisten.se

Ni kan läsa artikeln här: http://affarer.cc/foretag/reportage/1.4009781-plat-pa-nat-en-succe

Visa hela inlägget »

Den stora nyheten på Plåtgrossisten.se är att du kan beställa ett komplett tak efter dina önskemål direkt på sidan. Du plockar ihop taket på beställningssidan för komplett tak.

 

Du väljer i all enkelhet vad du vill ha till ditt tak. Vill du ha ett komplett rännsystem så lägger du det direkt i varukorgen tillsammans med övriga val. När vi får in förfrågan så räknar vi ut vad priset blir för ditt kompletta tak och återkommer med en offert helt gratis.

 

Låt oss räkna ut vad du behöver till ditt tak, lägg över ansvaret på oss för att göra det så enkelt som möjligt.

 

Visa hela inlägget »

Plannja Trend, Plannja Waterfront, Plannja Royal, Plannja Modern och Plannja Pannplåt är några nyheter som precis kommit upp på sidan.

Kort beskrivning av ett par stycken av plåtarna:

 

Trend:
Huskroppens femte fasad. Det som motstår väder och vind och
Nu kan du välja den senaste trenden inom tak. Plannja Trend är ett lättmonterat
tak som ger ditt hus ett extra lyft. Alla som drömmer om ett
förstklassigt plåttak kan därför enklare förverkliga den drömmen.


Royal Waterfront:
Royals formspråk uttrycker en enkupig takpannetradition, fast i modern
tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all säkerhet
också en som passar dig och ditt hus. Plannja Royal tillverkas även
i resistent aluminium under namnet Plannja Waterfront för kustnära hus.

Visa hela inlägget »

Produkterna är fortfarande i produktion där ljushållarna kommer att bli färdiga först. Under denna vecka skall de bockas och lackeras, därefter är de redo att flytta hem till dig!

Under förra veckan uppmärksammades vårat designprojekt i samarbete med CC2 Design i Sundsvalls Nyheter. För att läsa hela artikeln så kan ni gå till http://www.sn24.se/sites/sn24.se/files/sn_1111.pdf artikeln finns på sidan 26.
Här har du ett kort blogginlägg

 

Skrivet av: Cecilia To

 

 

Plåtgrossisten

Visa hela inlägget »

Hej hej!

Jag (CC2) har fått äran att slänga in ett blogginlägg här på Plåtgrossiten. Som ni säkert redan vet så samarbetar Bröderna Norling i Hofors med CC2 Design & Produktutveckling sedan en tid tillbaka. CC2 Design & Produktutveckling är inriktat mot industridesign och drivs av mig, Cecilia To. Företagsnamnet "CC2" kommer från det engelska uttalet av "Cicci" som jag oftast kallas för och mitt korta efternamn "To".

 

Re Design

Designprojektet går ut på att jag återanvänder plåtspillet som blir över i verkstan hos Bröderna Norling. Genom att vattenskära och bocka den på olika sätt förvandlas plåtspillet till olika heminredningsprodukter som exempelvis: värmeljushållare, väggdekor, anslagstavla, armstödsbrickor m.m.

 

En snabb uppdatering på vad som händer just nu i projektet

Produkterna ligger inne för vattenskärning just nu och jag hoppas på att de blir färdiga nu i veckan. Därefter ska de bockas hos Bröderna Norling och pulverlackeras på Lepro i Hofors som ligger ett stenkast från Bröderna Norling - Perfekt! Tack vare närliggande leverantörer slipper vi bland annat onödigt långa transporter och dyra frakter, som skulle ge slutprodukten ett väldigt högt slutpris.

 

Färg, form och funktion

Jag har på bästa sätt utifrån produktionsmöjligheterna kombinerat färg, form och funktion i samtliga produkter i hopp om att produkterna inte blir några "slit å släng" produkter. Därför är jag väldigt öppen för synpunkter av er användare!

 

Återförsäljare

Produkter kommer att finnas för försäljning på Tigréns Möbler i Hofors och Sandviken, här på Plåtgrossisten, hos Bröderna Norling i Hofors och på www.cc2design.se. Är du intresserad av att vara återförsäljare eller vet du någon som kan vara det? Kontakta mig för mer info!

 

 

 

Besök gärna min hemsida eller gå med i min FB grupp! Där kan du följa och läsa mer om mina pågående designprojekt!

 

 

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!

/Cecilia To

 

 

 

 

Skrivet av: Cecilia To

 

Plåtgrossisten

Visa hela inlägget »

Besök

Onsdagen 2011-02-23 hade vi studiebesök från Ladies circle som hade ett intresse av att se våran verksamhet. Vi berättade först historia om företaget Bröderna Norling i Hofors AB och gick vidare med att berätta om Plåtgrossisten.se som säljer takplåt och plåtdetaljer Efter presentationen av företaget tog Cecilia To över och presenterade sina designprodukter.

 

Våran verkstad

Efter pausen och fikat så gick vi vidare till verkstan och visade våra maskiner som vi använder när vi producerar plåtdetaljer. Markus Norling demonstrerade hur man viker en vindskiva i bockmaskinen.

 

Vilka är Ladies circle

Ladies circle (LC) är en internationell organisation av unga kvinnor upp till 45 år.

Charity, välgörenhet, är en stor del av LC's verksamhet. LC's mål för charity är att samla in och skänka minst 1 miljon kronor/år till olika välgörande ändamål.

 

Gåva från Ladies circle

"Varmt tack för ett trevligt besök hos er!
Till förmån för utsatta barn har vi satt in pengar till Ecpat - LC -64 Sandviken."

 

Ecpat

ECPAT arbetar för barns rätt att inte utnyttjas i sexhandel. Problemet är globalt och dagligen säljs barn till sexköpare. För att bekämpa handeln finns ECPAT- organisationer i alla världsdelar.

 

Skrivet av: Plåtgrossisten 

Visa hela inlägget »

Våran designer har jobbat hårt den senaste månaden med att färdigställa produkterna som kommer finnas under designbutiken här på plåtgrossisten.

Produkterna är just nu hos Lepro på vattenskärning och beräknas vara klar den 23e.

 

Cecilia To har jobbat med oss nu i två månader som industridesigner och har visat sig vara en väldigt bra sammarbetspartner. Hon har även designat våran logga som ligger i våran header på sidan.  

 

Här kan ni hitta hennes hemsida där ni kan läsa mer om vad hon erbjuder företag.

www.cc2design.se

 

Skrivet av: Plåtgrossisten 

Visa hela inlägget »

Här kommer ett smakprov på vad som kommer finnas i våran designer butik.

Vi tänker på miljön och vill ta vara på det plåtspill som blir när vi producerar produkter. Ett av de designade prototypresultaten är en armstödsbricka med fack.

 

Titta gärna förbi i min butik på plåtgrossisten Designbutiken.

Cecilia To - Industridesigner

 

 

 

 

Skrivet av: Plåtgrossisten 

Visa hela inlägget »