Plåtshopen – Handla online hos Plåtgrossisten

Plåtshopen

I Plåtshopen “Butiken” på Plåtgrosssiten´s webbutik finns kompletta tak som måttbeställs efter kundens mått på sitt tak. Det gör att plådetaljer och takplåten kommer i rätt mängd och i exakta längder. Du som kund får ett billigare tak med minsta möjliga spill och en underlättad montering då plåten passar precis.

Plannja Royal Plåtshopen

Plannja Royal

Plannja Pannplåt plåtshopen

Plannja Pannplåt

Plannja Modern Plåtshopen

Plannja Modern

Plåtshopen tak
Kvalitetsplåt

Plåten i vår webbutik är svensk kvalitetsplåt från SSAB som profilerats av antingen Plannja, Rukki, Dala-Profil eller Pokab.

Garantitiderna kan variera men vanligast är 15 års garanti på takplåten. Det gör att du som kund kan känna dig trygg under många år framöver. Med det sagt så är det ej ovanligt att ett plåttak håller upp mot 30-40 år.

Våra moderna profiler från kända plåtprofiler är de mest sålda i Sverige och håller som tidigare nämnt en mycket hög kvalitet. Produkterna utvecklas och förbättras kontinuerligt och det blir lättare för dig som kund att montera taket själv.

Vi har ett stort utbud av profiler med olika kulörer och ytbehandlingar. Det finns något som passar de flesta hus och taktyper.

Leveranser & Leveranstid

Vi säljer och skickar plåt till både privatpersoner och företag över hela Sverige. DHL och Schenker är de bolag vi använder för att skicka våra varor. Dina produkter täcks av försäkringar om något skulle gå fel under leveransen.

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar på lagervaror. Leveranstiden från fabriken vid måttbeställt tak är 1-3 veckor beroende på vilket företag som profilerar plåten.

Din order kan levereras direkt hem till dig, till närmaste terminal eller så kan du hämta din order hos oss på vårt lager.

Alla plåtprofiler

Alla profiler

Här hittar du alla våra plåtprofiler som går att måttbeställa i exakta längder.

Klassiska profiler

Klassiska profiler

Gå vidare till våra klassiska profiler och se hela utbudet.

Pannprofiler

Pannprofiler

Tegelliknande plåtprofiler för exklusiva tak.

Väggprofiler

Är du i behov av väggplåt för att täcka en vägg så hittar du det här.

Sinus & TRP Profiler

Sinus & TRP Profiler

Den vågiga sinusprofilen kanske kan var av intresse eller varför inte vanlig TRP profil?

Högprofiler

Högprofiler

Självbärande profiler med höga belastningsmöjligheter hittar du här.