Takplåt Stockholm

Takplåt stockholm

Takplåt Stockholm

Modern design och hög kvalitet på material gör det lätt att installera ett nytt tak. Den smarta strukturen på våra takplåtar är också något som påverkar leveranserna på ett positivt sätt.

Du kan förvänta dig en smidig och säker leverans av takplåt. Vi gör det möjligt att få plåten hela vägen hem till huset, eller att hämta den vid lämplig terminal. När du har bestämt dig för en viss typ av plåt, och har gett oss måtten, så kan vi tillsammans avgöra hur ditt nya tak ska levereras på bästa sätt.

Takplåt Stockholm

Kvalitetstak

Vi har kvalitetstak av svenska tillverkare som arbetar med svensk stål. Det gör att våra tak håller högsta möjliga kvalitet.

Vi levererar till Stockholm och ett flertal olika leveransalternativ finns tillgängliga. Många väljer att få sitt tak levererat fram till dörren för enklast möjliga hantering.

Skicka in dina mått

Du kan efterfråga en komplett offert för ditt tak hos oss. Vi beräknar vad som behövs och lämnar sedan en offert.

Välj bland ett stort utbud av plåtprofiler och färger. Vi har något som passar de flesta.

Du kan alltid kontakta oss då du vill ordna med leverans av takplåt i Malmö själv. Beskriv det släp du planerar att använda. Vi kan avgöra om det kommer att vara lämpligt för din beställning.

Dessutom så ger vi gärna tips och råd inför lossning vid leveransadress så att plåten kommer att hanteras på ett säkert och varsamt sätt.

Leverans av takplåt till Stockholm

Det går alldeles utmärkt att hämta takplåten med hjälp av ett släp på terminalen i Spånga/Stockholm. Ett tips vi brukar ge då man vill hämta själv är att använda en helt vanlig släpvagn.

Hästsläp, släpvagnar med kåpor, och stort lastutrymme baktill kan fungera men innebär för det mesta en risk, både för dig och för plåten, skaderisken är stor när man lastar till ett sådant släp. När du kommer till terminalen så kommer de att använda en lastmaskin eller truck för att lasta din plåt och då är det mycket lättare att använda ett vanligt öppet släp. Det spar både tid och gör att skaderisken minskar avsevärt.

Vilken typ av leverans passar dig?

Det enklaste alternativet är att låta oss ta hand om leveransen av takplåt till den adress i Stockholm som du anger. Om det är så att plåtarna är längre än 2400 mm så kommer vi att leverera till den terminal som finns närmast dig. Du kommer att få hjälp med både lossning och lastning av plåten på plats.

Om det skulle vara så att du har en egen lastmaskin eller kanske en lämplig truck så kan även din hemadress ses som en lämplig lastterminal och då levererar vi direkt hem till dig. Har du ingen truck eller lastmaskin men ändå vill få plåten hemlevererad så går det att ordna transport med kranbil.

När längden på plåten understiger 2400 mm så kommer chauffören som levererar den att använda sig av en pall lyftare eller lossa för hand. Då går det att leverera direkt hem till dig.

Vi håller oss noga till denna leveransstruktur för att säkra att du får en effektiv leverans som inte drar ut på tiden och som innebär att dina takplåtar kommer fram intakta. Det här är viktigt att tänka på.

leverans av takplåt till malmö kommun

Oavsett hur mycket du behöver och vad plåten ska vara till. Flexibilitet är viktigt, och du kan alltid vända dig till oss då du behöver plåt av högsta kvalitet till lekstugan, huset eller kanske garaget.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur du på ett smidigt och enkelt sätt kan beställa takplåten från oss och på kort tid få hem den.

Vi rekommenderar att du tar dig lite tid till att se på de modeller och format som vi erbjuder för att få bästa möjliga lösning för ditt tak.

Inspiration

takplåt stockholm

takplåt stockholm 1

Takplåt Stockholm