Takplåt Malmö

takplåt örebro

Takplåt Malmö

Plåtgrossisten levererar tak till Örebro. Du kan välja om du vill hämta din plåt på en terminal i Örebro eller om du vill ha din order hemlevererad. Vi har modern takplåt i olika profiler och färger.

Leverans av takplåt till Malmö

takplåt malmö

Leveranser av takplåt till Malmö. Det finns en Schenker terminal i Malmö där du enkelt kan hämta din order med släpvagn. Det här kräver att du har tillgång till en släpvagn som passar att hämta ordern med.

Vi avråder från släp med grindar såväl som från andra alternativ som till exempel djursläp där man kanske har en komplett kåpa. Det här beror på att lastmaskinen behöver utrymme att lasta och för att undvika att riskera personskador eller plåtskador.

Du kan alltid kontakta oss då du vill ordna med leverans av takplåt i Malmö själv. Beskriv det släp du planerar att använda. Vi kan avgöra om det kommer att vara lämpligt för din beställning.

Dessutom så ger vi gärna tips och råd inför lossning vid leveransadress så att plåten kommer att hanteras på ett säkert och varsamt sätt.

Skicka in dina mått

skicka in dina mått

Vi lämnar gratis offert på ditt tak om du skickar in måtten till oss.

En offert får du väldigt snabbt som du kan gå igenom i lugn och ro.

Vi har ett stort utbud av olika plåtprofiler. Gå vidare till takplåt för att se vad vi kan leverera.

Vi skräddarsyr din leverans av plåt till tak så att den blir så smidig som bara möjligt och så att du kan komma igång med att lägga ditt tak snarast.

Kontakta oss för att få mer information om leverans av den takplåt som du har behov av så ger vi dig ett bra förslag för leverans.

Hämta ditt tak hos oss

Du kan givetvis hämta takplåten själv här på vårt lager i Hofors om du skulle vilja det. Vi hjälper dig då med lastningen när du kommer till vårt lager. Det finns som tidigare nämnt en Schenker terminal i Malmö där du kan hämta din order också.

Vilken typ av leverans passar dig?

Vi tar alltid en individuell titt på leveransen och skräddarsyr den för att se till att den blir kostnadseffektiv såväl som snabb. På så vis så kan du räkna med att spara tid och att få ditt tak färdigt inom en rimlig tidsrymd.

Hör gärna av dig till oss för att få mer information om hur vi kan skicka din takplåt till dig på bästa vis. Vi lyssnar gärna på dina förslag och kommer att ge dig ärliga svar om vad som kommer att kosta dig minst i form av tid och pengar.

Takplåt Malmö

Leverans av takplåt till malmö kommun