Takplåt Gotland

Takplåt leverans till Gotland

Vi levererar takplåt till Gotland. Vi kan leverera tak över hela Sverige och Gotland är inget undantag. Vi skickar våra leveranser med DHL & Schenker som har förbindelser till Gotland. Hur leveransen går till kan ni läsa mer om här nedan.

Kompletta tak

Kompletta tak Gotland

Vi är en helhetsleverantör av takplåt och har takprofiler från några av de modernaste tillverkarna som finns. Vi levererar tak från exempelvis Plannja, Dala-Profil och profilplåt. Vi har ett stort utbud av olika tak vilket gör att vi har något som passar de flesta.

Skicka in dina mått

skicka in dina mått

Du kan enkelt skicka in dina mått till oss så tar vi fram en komplett offert för ditt tak.

Vi räknar fram ett pris och skickar en helt gratis offert med frakten medräknad.

Har du några frågor om hur du ska gå till väga eller funderar över något?

Hör av dig till på telefon i så fall så kan vi hjälpa dig: 0290-24269

Problemfria leveranser till Gotland

Under många år har vi leverat takplåt runt om i Hela Sverige. Leveranser till Gotland brukar fungera väldigt bra och det är kunden som brukar sköta lossningen på plats. Alternativt kan du hämta din order på Gotlands terminal. Kranbilsutkörning är också ett alternativ som fungerar bra på Gotland om du ej har lossningsmöjligheter och vill ha ordern hemlevererad.

Leveranser

Vi levererar till alla typer av tak. Det kan vara allt från lekstugor till ladugårdar. Mängden avgör vad frakten landar på även hur långa plåtar som ditt tak behöver.

Vid hemleveranser som är under 2.4 m så är det inga problem att lossa med en vanlig pallyftare som chauffören har med sig. Alternativt handlossas.

Vid hemleveranser som har längder över 2.4 m så behöver en truck eller lastmaskin lossa ordern. Det kan då vara enklare att ta leveransen till närmaste terminal som ligger i på Gotland. Där går det bra att hämta med släpvagn.

Takplåt leveranser till Gotland

Takplåt leverans till Gotland kommun