Takplåt Borlänge

Plåtgrossisten levererar tak över hela Sverige. Borlänge är inget undantag där vi har en av våra leverantörer på plats. Dala-Profil har moderna, stilrena och snygga takprofiler som har långa garantier och hållbarhet. Ett nytt tak behöver inte bli så dyrt då många av våra tak är enkla att montera. Du kan på så vis undvika att anlita snickare eller plåtslagare för att göra jobbet.

Har du genomföringar på taket, utbyggnader, takfönster och liknande så rekommenderar vi att du tar in hjälp för att få det korrekt utfört. Alternativet är att låta en plåtslagare göra själva jobbet kring de svåra delarna på taket.

Takplåt Borlänge

Leverans av nytt tak Borlänge

Leverans av takplåt till Borlänge

Leverans av takplåt till Borlänge

Skicka in dina mått

skicka in dina mått

Vi lämnar gratis offert på materialet när du skickat in dina mått till oss. Vi kan då enkelt beräkna vad som behövs till just ditt tak.

Du får takplåten i rätt längder för enklast möjliga montering.

Takplåt – Bästsäljare

Vi har ett stort antal olika profiler i vårt sortiment. Här är två av våra bästsäljare!

Leveranstider

Leveranstiden för våra takprofiler kan variera något beroende på kulör och tillverkare. Dala-Profil som vi nämnde här ovan är väldigt snabb med sin tillverkning och ger därför korta leveranstider. Som exempel kan vi ta svart plåt som tillverkas två gånger i veckan. En leverans brukar normalt ta mindre än en vecka från att beställningen kommit in till att du har ditt nya tak på plats för montering.

Leveranser

Vi kan leverera med turbil som har kran till följande orter som kartan till höger visar.

Leveranser med Schenker görs över hela Sverige. En kranbilskostnad kan då tillkomma om lossningsmöjligheter ej finns på leveransadressen.

Längder under 2.4 meter kan alltid levereras utan kranbil.

Takplåt Borlänge