Mät upp ditt tak – Taktyp 9

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert. Vanligtvis så återkommer vi inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Taktyp 9-takuppmatning

När du skickar in dina mått så ange dem i millimeter. Mät upp takets alla mått som visas på ritningen här ovan. Fyll i formuläret här nedanför och skicka in dina mått så återkommer vi med en gratis offert. Normalt så får du din offert inom 24 timmar på helgfria vardagar. Kontakta oss annars så ska vi se över vart din offert har tagit vägen.

Om något är oklart hur du ska fylla i uppgifterna så kan du alltid kontakta oss via vår kontaktsida. Har du frågor eller funderingar så går det bra att ringa till oss också. Längst ned i formuläret finns en meddelanderuta som du kan lägga till något om det skulle saknas i formuläret.

E-post: [email protected]
Telefonnummer: 0290-24269

Gratis offert - Taktyp 9

Hur du fyller i formuläret

Plåtprofil som förfrågan gäller
Skriv vilken takplåtsprofil din förfrågan gäller. Exempel: Plannja Trend, Stilpannan, TP20, Plannja Modern, President etc.

Kulör
Vilken färg gäller förfrågan? Skriv gärna färgkoden med under kulör. Exempel: Grå 30 eller Brunröd 42.

Montering
Välj hur du ska montera din takplåt. Ska den monteras på plant underlag eller på läkt? Tegelprofiler och tp20 monteras normalt på läkt. Pannplåt, Trend och modern är exempel på plåt som kan monteras på plant underlag.

Underlagstak
Ange om du behöver underlagstak medräknat i offerten. Har du redan underlagstak monterad så väljer du att underlagstak ej behövs.

Takets lutning i grader
Takets lutning kan vara bra för oss att få om vi ska tillverka exempelvis pulpetnock, ventilationshuv eller skorstensbeslag. Takets lutning kan också vara avgörande för om en plåtprofil går att montera.

Längd takstege
Välj i listan om du vill att vi beräknar takstege till ditt tak. Ange den totala längden takstege som du behöver.

Snörasskydd
Välj i listan om du vill att vi beräknar snörasskydd till ditt tak. Ange den totala längden snörasskydd som du behöver.

Längd gångbrygga
Välj i listan om du vill att vi beräknar gångbrygga till ditt tak. Ange den totala längden gångbrygga som du behöver.

Takavvattning kulör
Skriv vilken kulör önskar du att vi beräknar på takavvattningen.

Takavvattning – Längd på stuprör
Mät från marken upp till takfoten och ange måttet.

Takavvattning taksprång
Taksprång är hängrännans avstånd från fasaden. Mät från fasaden ut till ungefär mitten av hängrännan och ange måttet.

Leveransinformation generellt för leveranser med Schenker.
Längder under 2.4 m kan lossas med en vanlig pallyftare av chauffören som kommer. Längder över 2.4 m får ej handavlastas och kräver en truck eller traktor vid lossning. Mottagaren måste själv ordna så att lossning finns på plats. Har du ej tillgång till truck eller traktor kan ordern gå till närmaste terminal där du får hjälp med lossning och lastning till exempelvis en släpvagn. Kranbilsutkörning är möjligt att beställa om man vill ha en order hemlevererad och inte har tillgång till truck eller traktor. En kranbilsutkörning kostar 1500kr/timme exkl moms.

Fyll i all information som är markerade med *
För att du ska kunna skicka din förfrågan till oss så behöver alla rader som är markerade med * vara ifyllda annars kommer du att få ett felmeddelande.
Det är uppgifter som vi behöver för att kunna ta fram en korrekt offert.

GDPR – Personnummer (behövs vid en eventuell order)
När du gör en förfrågan hos oss så behöver du uppge dina personuppgifter och eller ditt personnummer/organisationsnummer. I samband med din förfrågan så godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna ta fram en offert och sedan en eventuell order. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Genom att ange personnummer i något av våra formulär eller i kassan så samtycker du till att vi får lagra ditt personnummer i vårt ordersystem.

Kontaktuppgifter

E-post: [email protected]
Telefonnummer: 0290-24269

Köpvillkor
Under köpvillkor går det att läsa mer detaljerat om hur en order går till samt hur leveranserna fungerar.