Skicka in en ritning

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert. Vanligtvis så återkommer vi inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Skicka in egen ritning tak

Skicka in en ritning på ditt tak så beräknar vi en offert efter måtten. Fyll i formuläret här nedanför och skicka in ritningen så återkommer vi med en gratis offert. Normalt så får du din offert inom 24 timmar på helgfria vardagar. Kontakta oss annars så ska vi se över vart din offert har tagit vägen.

Om något är oklart hur du ska fylla i uppgifterna så kan du alltid kontakta oss via vår kontaktsida. Har du frågor eller funderingar så går det bra att ringa till oss också. Längst ned i formuläret finns en meddelanderuta som du kan lägga till något om det skulle saknas i formuläret.

E-post: [email protected]
Telefonnummer: 0290-24269

Ritningar och information vi behöver

En fasadritning kan vi tyvärr ej beräkna taket efter då en måttsatt fasad inte är lika som ett måttsatt tak. Övertydlighet gör att det blir enklare för oss att beräkna taket och mindre risk att det blir en felberäkning.

Måttsatta takritningar är det vi behöver för att beräkna taket. Ibland så behövs ytterligare information än bara måtten för att vi ska kunna beräkna en korrekt offert. Om det är flera tak som ansluter till varandra så behöver vi information om i vilken riktning de olika fallen är. Vi behöver också veta hur taken ansluter till varandra, är de på olika nivåer eller går de ihop så att en anslutningsplåt behövs?

    *GDPR - Jag samtycker till att ni får använda och lagra mina personuppgifter
    Hantering av personuppgifter sköts enligt GDPR´s lagstadgade riktlinjer. Enligt nya EU regler så måste vi be om ditt samtycke. För att kunna skapa en offert behöver vi använda dina personuppgifter. Samtycker du till att vi får lagra och använda dina personuppgifter i vårt offertsystem?

    Exempel på ritningar

    Exempelritning 2
    Exempelritning 1