Snörasskydd profildurk

Snörasskydd från CW-Lundberg finns till alla typer av tak. Det är godkänt av boverket och håller hög kvalitet. I kulörkartan här under finns ett urval av de vanligaste kulörerna. Välj det som passar till ditt tak! Rasskyddet håller snö kvar på taket för att undvika okontrollerade snöras. Vi har hemleverans av över hela Sverige. Handla enkelt rätt produkt i vår butik och klicka på lägg till i varukorg för att komma vidare.

Snörasskydd profildurk

Specifikationer

Leverantör: CW-Lundberg

Längder: 1.2 m och 2.4 m (skarvas till korrekt längd)

Kulörer

Kulörkarta snörasskydd

Information om taksäkerhet

Du som villaägare ansvarar för säkerheten på ditt tak och för de som befinner sig under. Vi har taksäkerhets lösningar för hela ditt tak i form av gångbryggor, takstegar, glidskydd och snörasskydd. Är du osäker på vad du behöver till ditt tak så tar vi emot frågor via mail eller telefon.

Montering av snörasskydd

Vårt snörasskydd är enkelt att montera med en vanlig farmarskruv där du skruvar fast snörasskyddet direkt i plåten. Du skruvar fast beslager i varje topp både över och under.

Tänk på att ej jobba från stege när du monterar, de flesta takrelaterade olyckor händer när en stege används.

Vi har ett flertal modeller av produkten på vår hemsida. Vi har de som passar till tegel och betongpannor, klicktak, profilerade plåttak,falsade tak, papptak och shingeltak.

Att tänka på

För bästa prestanda och hållbarhet ska ditt det monteras längs hela takfoten. Ett vanligt förekommande exempel är att snörasskydd monteras ovanför en entré på ca 2 meter. Snön från hela takytan trycker på ett och samma ställe vilket gör snörasskyddet underdimensionerat. Hela takets snö som trycker på 2 meter snörasskydd är ej att rekommendera.

Montera därför takskyddet längs hela takfoten för att få en jämn fördelning.

Snörasskydd

Monteras och fästs med skruvar plåt i plåt på varje topp. Det rekommenderas att skruvas i både över och underkant.
Funktionen är att hålla kvar snö på taket för att undvika okontrollerade ras. Snörasskyddet är en egen produkt som vi tillverkar själva i tjockare plåt på 1 mm. Det passar att monteras på både TP20 profil och takpanneprofiler.
Snörasskydd
 

Specifikationer

Tjocklek 1 mm

Längd: 2000 mm
Ej godkänt av boverket.

Snörasskydd erbjudande!

Tillverkas i kulörer

Kontakta oss
Vi frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Du når våra säljare på 0290-24269.

Snörasskydd rör

Kan användas som nockräcke eller snörasskydd. Det är godkänt av boverket och håller hög kvalitet. Profildurken och 3-rör är de vanligaste varianterna av snörasskydd. Det är utseendet som tilltalar dig som avgör vilket som passar ditt tak.
Snörasskydd profilrör

Specifikationer

Leverantör: CW-Lundberg

Längd: 2.4 m (skarvas och kapas till korrekt längd)