Clicktak

Clicktak

Ett Clicktak som heter Plannja Trend tog marknaden med storm för ett par år sedan och har blivit en av de mest populära takprofilerna på marknaden. Profilen finns i ett flertal olika kulörer, något som passar de flesta. Genom klicksystem döljs skruvarna där man fäster skruven på den ena sidan och klickar sedan nästa plåt över. Resultatet är ett tak utan synliga skruvar.

Click plåttak pris

Produktinformation

Det här är ett lättmonterat klicktak från Plannja som heter Trend. Det har en hög detaljfinish. Du får ett modernt, underhållsfritt och snyggt plåttak som du enkelt monterar själv.

Montering

Enkel montering, snyggt resultat och ett tak som håller i väldigt många år framöver.

Bilden till vänster visar hur ett färdigställt Plannja Trend plåttak kan se ut.

Plannja Trend med rilla

Plannja Trend utan med rilla
Plannja Trend profilgeometri klicktak

Plannja Trend utan rilla

Plannja Trend utan rilla klicktak
Profilgeometri plannja trend klicktak
Takdetaljer Plannja Trend klicktak

De flesta  som beställer Plannja Trend väljer Trend TYP D med Plannjas designade takfot för ett snyggt avslut. Taksäkerhet och takavvattning finns att köpa till ditt tak, likaså takpapp och andra detaljer. Vi ger dig en gratis offert på ditt tak, det du behöver göra är att skicka in måtten till oss så återkommer vi med offerten. Gå vidare till våra takmallar för att mäta upp ditt tak.

Nostalgi klicktak

Nostalgi clicktak

Klicktak kom för några år sedan ut på marknaden och har slagit igenom väldigt stort, därför väljer många idag att lägga klicktak just för att det är så enkelt och ger ett snyggt slutresultat. Kostnaden för ett klicktak har ett lågt pris om man jämför med ett riktigt falsat tak. Du kan med enkelthet montera ett klicktak själv med hjälp av utförliga monteringsanvisningar.

Clickplåt Nostalgi tak

Nostalgi är ett modernt klicktak som är enkelt att montera. Taket får ett väldigt exklusivt utseende till en låg kostnad.

Täckande bredd: 510 mm
Min längd: 900 mm
Max längd: 12500 mm
Tjocklek: 0.6 mm
Beläggning: GreenCoat PRO Matt 20 års garanti

Nostalgi kulörkarta klicktak
GreenCoat uppbyggnade klicktak