Takplåt Karlstad

Information om leveranser av takplåt till Karlstad.
Vi har alltid ett lager med standardprodukter för att kunden ska få sin order så snabbt som möjligt. Vanligtvis tar det 1-3 dagar innan man har sin order förutsatt att produkterna finns på vårt lager. Exempel på varor produkter vi lagerför: Plåtdetaljer, takavvattning och vissa plåtprofiler. Plannjas plåtprofiler har ca 1-3 veckors leveranstid

En klar fördel du har när du beställer genom oss är att du får plåten i rätt längd samt kan specialbeställa plåtdetaljer efter dina egna mått. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att montera ditt tak!  Vi välkommnar både privatpersoner och företag att handla från oss.

Vi beställning kan du välja om du vill ha plåten levererad direkt hem till dörren eller till närmaste terminal. Fördelen med att få det levererat till terminal är att de kan hjälpa dig med lossning och lastning till exempelvis en släpvagn.

Gratis offert

Ett steg närmare ditt drömhus.
Gör verklighet av ditt idealhus och höj värdet genom att ha ett tätt, snyggt och karaktäristiskt tak. Välj bland olika profiler och kulörer till just ditt hus i Karlstad.


Takplåt Karlstad

Kontaktinformation

Vi levererar över hela Sverige till både företag och privatpersoner.

Kontakta oss:

Besöksadress
Bröderna Norling i Hofors AB / Plåtgrossisten.se
Hästskovägen 2
81333, Hofors
Gävleborg

Telefonnummer: 0290-24269
E-post: info@platgrossist.se