Stilpannan GreenCoat Mica - Slutsåld

Kampanjen finns ej kvar.

Information kring GreenCoat Mica
BT-beläggningen med optimerade egenskaper för paneler och profiler GreenCoat Mica BT är en produkt med en exklusiv, glittrigt strukturerad yta. De har utvecklats speciellt för användning i profiler eller paneler med höga estetiska krav.

Produkten tillverkas med hjälp av den patenterade BT-teknologin (biobaserad teknik) och är därför mycket miljövänlig. I BTbeläggningar är en stor del av det traditionella fossila innehållet ersatt av en växtbaserad komponent - för ett grönare liv.  SSAB har ett världsomfattande patent på denna beläggningsteknologi. Tjockleken i BT-beläggningen är optimerad för slitstyrka, väderbeständighet och låg resursförbrukning.

GreenCoat Mica BT har utmärkt glans- och färgbeständighet och ger också ett gott skydd mot korrosion. Plåtens baksida är som standard lackerad med en grå baksidesbeläggning i två skikt. Alla GreenCoat färgbelagda produkter är tillverkade enligt EN 10169 + A1.Profilinformation
Tegelliknande profil för exklusiva tak. Profileras i plåttjocklek 0,55 mm.

Stilpannan har en täckande bredd på 1080 mm och tillverkas i objektanpassade längder vilket innebär att Stilpannan kan beställas i exakt det mått du behöver upp till 7000 mm.

GreenCoat Mica Brunröd
762.
Kulören i GreenCoat Mica Brunröd 762 kommer att sluta tillverkas och har blivit ersatt med GreenCoat Crown BT Brunröd 762. Vi kör en kampanj på det som finns kvar av kulören.


OBS! Mica är slutsåld

GreenCoat Mica Garanti: 20 år

 

Övrig info
Täckande bredd: 1080 mm
Pris: 111kr/m2 inkl moms
Vikt kg/m2: ca  5.5 kg


Kontakta oss
Tele: 0290-24269
Öppet 07:00 - 16:00
 

Offert Stilpannan

Skicka in måtten på ditt tak för att få en komplett offert helt gratis.

Produktblad

Visa nästa plåtprofil

Offertförfrågan

Gör din offertförfrågan här under så återkommer vid med en offert.