Hjälpsida

Här finns lite mer specifik information om produkter i PDF format som öppnas med Acrobat reader. Har ni inte programmet installerat på din dator så kommer ni inte kunna öppna filerna som ligger i vänsterfliken. Acrobat reader kan laddas ner här. Övrig information om produkterna hänvisas till 
0290 - 242 69  Vi svarar gärna på era frågor. Vi har öppet mellan 07:00 - 16:00 alla vardagar. Du kan även göra din beställning över telefon och få produkter hemskickade.

Mät upp ditt tak

Nedanför finns en PDF fil där du kan få lite vägledning hur du enklast mäter upp ditt tak.
Se gärna våran sida för taktyper och mått hur du ska mäta upp tak.

Takplåt

Andrasortering: Våran andrasorteringsplåt är oftast lika fin som prima plåt. Plåten kan vara lite smalare eller lite bredare än prima men fortfarande ha lika stor täckbredd. Om plåten har svart färg kan den ibland vara svart på baksidan också (har ingen betydelse för kvaliteten på plåten). Andrasorteringsplåt är ett bra alternativ om du vill komma undan lite billigare men samtidigt ha riktigt bra kvalitetsplåt. Våran andrasortering är ett mycket populärt alternativ.

 

Tredjesortering: Våran tredjesortering kommer oftast till oss i blandade färger och brukar inte vara sorterad. Tredjesorteringen kostar cirka 25% av vad prima plåt kostar. Den här plåten har ofta vissa skönhetsfel som tex, repor och kan vara lite knöliga (oftast inte något hål i plåten men vi reserverar oss för att det kan vara det på tredjesorteringsplåt). Fullt duglig plåt till tex en vedbod eller liknande men rekommenderas inte att användas till ett hus.