Köpa nytt tak

När du ska köpa nytt tak ska fundera över vilka krav du ställer på taket och vilket underhållningsarbete du är beredd att utföra. Ett tegeltak kräver generellt mer underhållsarbete. Knäckta pannor, mossbildning och sprickor. Ett plåttak kräver däremot mindre underhåll. Det räcker oftast med att endast syna taket 1 gång per år och se om någon skruv är skadad.

Takplåt har under åren utvecklats väldigt mycket med nya, bättre, snyggare och exklusivare varianter som har kommit ut på marknaden. Klicktak börjar bli allt mer populärt där du kan få det klassiska utseendet av falsad plåt till en låg kostnad. Klickplåten är något en vanligt hobbysnickare kan lägga själv.

Noggrannhet vid montering är inte att underskatta. Ett väl utfört underarbete förlänger livslängden på ditt tak med många år. Ett tak där hela arbetet gjorts ordentligt bör hålla i minst 30 år framöver.
 

Fördelar med plåttak.

Det finns ett flertal fördelar med att lägga takplåt istället för tegel eller betongpannor.
 

  • Plåt har betydligt lägre vikt
  • Mindre underhållsarbete
  • Enklare att montera

Takplåt finns som tidigare nämnt i många utföranden. Vår bästsäljare är den som liknar tegel. En lättmonterad, exklusiv och snygg profil med lång garanti.

Den går att köpa i exakta längder för att monteringen ska vara så lätt som möjligt. Med kort leveranstid har du ditt nya tak inom ca 1 vecka.

Nytt för i år är att vi lagt till klarna som betalningsalternativ. Klarna erbjuder delbetalning, faktura och kortbetalning.

Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och arbetar hårt för att möte de krav som ställs på en modern e-handel.

Vår vision är att ha snabba leveranser, kvalitetsprodukter, långa garantier samt ha god kommunikation med våra kunder.

Takberäkning & Offert

Vi har guider och mallar för att du ska kunna mäta upp ditt tak. Du skickar sedan in måtten till oss och vi återkommer med en offert. Vi strävar efter att ge offerten samma dag!
 

Populära produkter