Snörasskydd erbjudande!

Snörasskyddet skruvas plåt i plåt på varje topp. Det rekommenderas att skruvas i både över och underkant.
Snörasskyddets funktion är att hålla kvar snö på taket för att undvika okontrollerade ras. Snörasskyddet är en egen produkt som vi tillverkar själva i tjockare plåt på 1 mm. Det passar att monteras på både TP20 profil och takpanneprofiler.

Snörasskydd 1 mm

Specifikationer

Tjocklek 1 mm

Längd: 2000 mm
Ej godkänt av boverket.

Tillverkas i kulörer

Kontakta oss
Vi frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Du når våra säljare på 0290-24269

Öppettider 07:00 - 16:00 alla helgfria vardagar.

Information om taksäkerhet

Du som villaägare ansvarar för säkerheten på ditt tak och för de som befinner sig under. Vi har taksäkerhets lösningar för hela ditt tak i form av gångbryggor, takstegar, glidskydd och snörasskydd. Är du osäker på vad du behöver till ditt tak så tar vi emot frågor via mail eller telefon.

Montering av snörasskydd

Vårt snörasskydd är enkelt att montera med en vanlig farmarskruv där du skruvar fast snörasskyddet direkt i plåten. Du skruvar fast beslager i varje topp både över och under.

Tänk på att ej jobba från stege när du monterar ditt snörasskydd, de flesta takrelaterade olyckor händer när en stege används.

 

Att tänka på

För bästa prestanda och hållbarhet ska ditt snörasskydd monteras längs hela takfoten. Ett vanligt förekommande exempel är att snörasskydd monteras ovanför en entré på ca 2 meter. Snön från hela takytan trycker på ett och samma ställe vilket gör snörasskyddet underdimensionerat. Hela takets snö som trycker på 2 meter snörasskydd är ej att rekommendera.

Montera därför takskyddet längs hela takfoten för att få en jämn fördelning.