Re Design by CC2 Design

Hej hej!

Jag (CC2) har fått äran att slänga in ett blogginlägg här på Plåtgrossiten. Som ni säkert redan vet så samarbetar Bröderna Norling i Hofors med CC2 Design & Produktutveckling sedan en tid tillbaka. CC2 Design & Produktutveckling är inriktat mot industridesign och drivs av mig, Cecilia To. Företagsnamnet "CC2" kommer från det engelska uttalet av "Cicci" som jag oftast kallas för och mitt korta efternamn "To".

 

Re Design

Designprojektet går ut på att jag återanvänder plåtspillet som blir över i verkstan hos Bröderna Norling. Genom att vattenskära och bocka den på olika sätt förvandlas plåtspillet till olika heminredningsprodukter som exempelvis: värmeljushållare, väggdekor, anslagstavla, armstödsbrickor m.m.

 

En snabb uppdatering på vad som händer just nu i projektet

Produkterna ligger inne för vattenskärning just nu och jag hoppas på att de blir färdiga nu i veckan. Därefter ska de bockas hos Bröderna Norling och pulverlackeras på Lepro i Hofors som ligger ett stenkast från Bröderna Norling - Perfekt! Tack vare närliggande leverantörer slipper vi bland annat onödigt långa transporter och dyra frakter, som skulle ge slutprodukten ett väldigt högt slutpris.

 

Färg, form och funktion

Jag har på bästa sätt utifrån produktionsmöjligheterna kombinerat färg, form och funktion i samtliga produkter i hopp om att produkterna inte blir några "slit å släng" produkter. Därför är jag väldigt öppen för synpunkter av er användare!

 

Återförsäljare

Produkter kommer att finnas för försäljning på Tigréns Möbler i Hofors och Sandviken, här på Plåtgrossisten, hos Bröderna Norling i Hofors och på www.cc2design.se. Är du intresserad av att vara återförsäljare eller vet du någon som kan vara det? Kontakta mig för mer info!

 

 

 

Besök gärna min hemsida eller gå med i min FB grupp! Där kan du följa och läsa mer om mina pågående designprojekt!

 

 

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!

/Cecilia To

 

 

 

 

Skrivet av: Cecilia To

 

Plåtgrossisten

Kommentera gärna inlägget: